Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Η εταιρεία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 1979 από τον ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ Ι. ΜΑΜΑΛΗ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ο οποίος αρχικά αποφοίτησε ως Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, ενώ αργότερα συνέχισε τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, απ' όπου έλαβε το 1975 το πτυχίο του Αρχιτέκτονα Μηχανικού. Από το 1973 μέχρι το 1979 διατέλεσε διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας ΕΔΟΚ-EΤΕΡ όπου διηύθυνε project τεραστίας εμβέλειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Λιβύη Αραβίας). Συγχρόνως είχε ήδη ξεκινήσει να δημιουργεί τη δική του τεχνική εταιρεία και να ανοίγει ένα κύκλο εξωτερικών συνεργατών που περιελάμβανε πληθώρα αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, στατικών και μηχανολόγων, καθώς και τοπογράφων και εσωτερικών διακοσμητών.

ΙΔΡΥΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΜΑΜΑΛΗ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΠΘΓιατί Εμάς

 • 1
  Η εταιρεία μας

  Η εταιρεία μας είναι διακεκριμένη στο χώρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της εσωτερικής διακόσμησης και της κατασκευής καθ' όλη τη διάρκεια της ύπαρξης της εδώ και 35 χρόνια.

 • 2
  Τα στελέχη μας

  είναι διακεκριμένοι στο χώρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της κατασκευής μεγάλων έργων.

 • 3
  Τα έργα μας

  Η απαράμιλλη ποιότητα στην κατασκευή μας έχει χαρακτηριστεί από πολλούς αρχιτέκτονες ως γλυπτική, πράγμα που έχει κάνει τα έργα μας χαρακτηριστικά σε αυθεντικότητα και μοναδικότητα στον Ελλαδικό χώρο.

 • 4
  Οι συνεργάτες μας

  είναι διακεκριμένη στο χώρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της εσωτερικής διακόσμησης και της κατασκευής καθ' όλη τη διάρκεια της ύπαρξης της εδώ και 35 χρόνια.