Τα Στελέχη
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Σήμερα, 35 χρόνια μετά, τα στελέχη της εταιρίας είναι τα εξής:

ΣΟΦΙΑ Κ. ΜΑΜΑΛΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ BA(HONS) PG(DIP) TEE

Η ΣΟΦΙΑ Κ. ΜΑΜΑΛΗ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, σπούδασε Αρχιτεκτονική [BA(HONS) ARCHITECTURE] στο το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ στο ΜΠΕΡΜΙΓΚΧΑΜ της ΑΓΓΛΙΑΣ (University of Central England, Birmingham, England) και πήρε το πτυχίο της το 1999. Έκανε το μεταπτυχιακό της στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ NTE MONTΦOΡT (De Montfort University), στο ΛΕΣΤΕΡ (Leicester) της Κεντρικής Αγγλίας (POST-GRADUATE DIPLOMA in ARCHITECTURE) απ'όπου πήρε το πτυχίο της το 2003.

Στην Αγγλία έλαβε μέρος σε αρκετούς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας αρχιτεκτόνων στα αρχιτεκτονικά γραφεία "Singleton Architects" στο Malvern του Worcestershire της Αγγλίας και "Hickton Madeley Architects" στο Telford της Αγγλίας, όπου δούλεψε κατά τη διάρκεια των σπουδών της αλλά και μετέπειτα. Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα και έκτοτε εργάζεται σαν βασικό στέλεχος της εταιρίας ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, που βρίσκεται στην Αθήνα. Η εμπειρία της στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και στην επίβλεψη κατασκευής οικοδομιών ξεπερνάει τα 10 χρόνια.


ΜΑΡΙΑ Κ. ΜΑΜΑΛΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ BA(HONS) PG(DIP) TEE
Το νεαρότερο μέλος της εταιρείας, Αρχιτέκτων Μηχανικός, με σπουδές αρχιτεκτονικής [BA(HONS) ARCHITECTURE], στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ στο ΜΠΕΡΜΙΓΚΧΑΜ της ΑΓΓΛΙΑΣ (University of Central England, Birmingham, England) και μεταπτυχιακό στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ NTE MONTΦOΡT (De Montfort University), στο ΛΕΣΤΕΡ (Leicester) της Κεντρικής Αγγλίας (POST-GRADUATE DIPLOMA in ARCHITECTURE).

Απόφοιτη του Αμερικανικού Κολεγίου της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα, γνωρίζει άπταιστα την αγγλική αλλά και γαλλική γλώσσα και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό πάνω στον τομέα της Αρχιτεκτονικής Μελέτης και Κατασκευής καθώς και των Δομικών Υλικών, αλλά και της Εναλλακτικής Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής. Με εργασιακή πείρα και στην Ελλάδα και στην Αγγλία, όπου συνετέλεσε ως ηγετικό στέλεχος της αρχιτεκτονικής ομάδας των Masood Akhtar Associates με έργα σε ολόκληρη την Αγγλία, αλλά και στην Ευρώπη και Αραβία, συνεισφέρει με μεγάλη επιτυχία στην ανοδική πορεία του γραφείου εδώ και 9 περίπου χρόνια.
KELVIN STEVEN CRUTCHLOW - MRICS

Μέλος του Βασιλικού Ινστιτούτου Ορκωτών Εκτιμητών της Μεγάλης Βρετανίας (MRICS), ο Kelvin έχει σπουδάσει Oικονομικά στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ στο ΜΠΕΡΜΙΓΚΧΑΜ της ΑΓΓΛΙΑΣ (University of Central England, Birmingham, England). Mε μεταπτυχιακό τίτλο στο REAL ESTATE & MANAGEMENT, διαθέτει πάνω από δέκα πέντε χρόνια πείρα, πανευρωπαϊκά στα εμπορικά ακίνητα και συγκεκριμένα στη διαχείριση και επένδυση αυτών έχοντας εργαστεί πολλά χρόνια με επιτυχία ως σύμβουλος επενδύσεων. Ο Κέλβιν έχει ειδικότητα στις εκτιμήσεις, μελέτες σκοπιμότητας και ανάπτυξης, έρευνα κ.τ.λ. και στον τομέα των επενδύσεων για την Ελλάδα, την Κύπρο τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

ΣΩΤΗΡΗΣ & ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΣΑΚΑ - Πολιτικοί Μηχανικοί
ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΑΜΠΟΥΡΗΣ - Μηχανολόγοι Μηχανικοί
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - Γεωπόνος
ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΝΑΚΗΣ & ΑΝΤΩΝΙΟΣ Α. ΛΙΝΑΚΗΣ- Πολιτικοί Μηχανικοί- Τοπογράφοι
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΑΣΗΣ - Λογιστικά
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ - Συμβολαιογράφος
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ, ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ - Δικηγόροι

Ύστερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και στο αρχιτεκτονικό σχέδιο από κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, μέχρι εκκλησίες, μοναστήρια, ορφανοτροφεία καθώς και αλλά ιδρύματα που φιλοξενούν μεγάλους πληθυσμούς και επομένως χρειάζονται κατάλληλο σχεδιασμό ενάντια στη φωτιά και στο σεισμό - μπορούμε να εγγυηθούμε ένα αποτέλεσμα πλήρως ικανοποιητικό σε όλους τους τομείς. Η απαράμιλλη ποιότητα στην κατασκευή μας έχει χαρακτηριστεί από πολλούς αρχιτέκτονες ως γλυπτική, πράγμα που έχει κάνει τα έργα μας χαρακτηριστικά σε αυθεντικότητα και μοναδικότητα στον Ελλαδικό χώρο.

Ιδιαίτερα οι κατασκευές μας που αφορούν την πολυτελή κατοικία, με το χαρακτηριστικό σήμα κατατεθέν - τα "εκκλησιαστικά" παραθυράκια, οι σκωτίες, τα στρογγυλά μπαλκόνια, οι πλαστικότυποι ή αλλιώς πλάκες Τσέλνερ (Zoellner) στις οροφές των μπαλκονιών και στις οροφές των εισόδων (Pilotis) των πολυκατοικιών, οι "πύργοι" αριστερά και δεξιά των κτηρίων, είναι όλα χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής μας τεχνοτροπίας, που έχουν απασχολήσει μεγάλη γκάμα αρχιτεκτόνων και έχουν φιλοξενηθεί σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες.Γιατί Εμάς

 • 1
  Η εταιρεία μας

  Η εταιρεία μας είναι διακεκριμένη στο χώρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της εσωτερικής διακόσμησης και της κατασκευής καθ' όλη τη διάρκεια της ύπαρξης της εδώ και 35 χρόνια.

 • 2
  Τα στελέχη μας

  είναι διακεκριμένοι στο χώρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της κατασκευής μεγάλων έργων.

 • 3
  Τα έργα μας

  Η απαράμιλλη ποιότητα στην κατασκευή μας έχει χαρακτηριστεί από πολλούς αρχιτέκτονες ως γλυπτική, πράγμα που έχει κάνει τα έργα μας χαρακτηριστικά σε αυθεντικότητα και μοναδικότητα στον Ελλαδικό χώρο.

 • 4
  Οι συνεργάτες μας

  είναι διακεκριμένη στο χώρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της εσωτερικής διακόσμησης και της κατασκευής καθ' όλη τη διάρκεια της ύπαρξης της εδώ και 35 χρόνια.